Ramen en Deuren

Producten menu

MB-60/60HI

  • driekamerprofiel,
  • profieldiepte (raam/deur) – 60 mm,
  • vleugeldiepte (deur/raam) – 60 mm/69 mm,
  • beglazingsdikte vaste ramen en deuren/openende ramen) – 5-41 mm/14-50 mm

Dit systeem leent zich uitstekend voor zowel de productie van ramen, deuren en vitrines als alle soorten ruimtelijke constructies. In dit systeem worden thermische afstandhouders van polyamide versterkt met glasvezel gebruikt. De vorm van de afstandhouders vergroot de stijfheid van het profiel en vereenvoudigt de afwatering van de profielen en zorgt zo voor thermische isolatie onder alle atmosferische omstandigheden.

Naar gelang de voorkeuren en behoeften van de klant kunnen wij met het MB-60 systeem zowel draairamen, kiepramen, draaikiepramen en kiep-schuiframen als naar buiten en binnen openslaande deuren vervaardigen. Eén enkel systeem volstaat om alle raam- en deurprofielen te creëren voor het hele bouwproject.

Aluminiumsystemen bieden enorme mogelijkheden, niet alleen op constructiegebied maar tevens wat betreft de inrichting van het interieur. Raam- en deurprofielen op basis van het MB-45 systeem kunnen in iedere kleur uit het RAL-pallet worden geleverd.

De profielen worden gelakt volgens een techniek die poedercoaten heet. Niet alleen de profielen maar ook de raamkrukken kunnen worden gelakt. De gebruikte laktechnologie vormt niet alleen de garantie voor de beste esthetische waarden maar geeft het aluminium ook aanvullende eigenschappen als bestendigheid tegen uv-straling en corrosie.

Kleuren benadrukken niet alleen de vorm van de aluminium raamen deurprofielen maar zorgen ook voor een individueel uiterlijk en unieke esthetiek.

Alle aluminiumsystemen in ons assortiment zijn beschikbaar in twee kleurenpaletten: RAL en DECORAL. Ook bieden wij geanodiseerde raam- en deurprofielen. Dankzij de zeer ruime keuze vindt u probleemloos de kleur profielen die past bij uw interieur en gevel.

RAL
Het basiskleurenpakket. Het profiel kan in een van de 213 gladde kleuren of kleuren met een zand- of metaalstructuur worden geleverd.

DECORAL
Een pallet van houtkleuren. De aluminium raam- en deurprofielen uit ons aanbod kunnen in de volgende kleuren worden geleverd: beuk, zoete kers, gouden eik, winchester, zilverspar, mahonie, sapeli mahonie, vein, dennen, kers, wengé.

GEANODISEERD ALUMINIUM
Aluminium beschikt na anodisering niet alleen over uitstekende eigenschappen als corrosiebestendigheid en betere hardheid maar maakt ook unieke kleuren mogelijk. Ons kleurenaanbod in combinatie met anodisering is als volgt: gestraald zilver, gestraald goud, gestraald inox, gestraald champagne, gestraald olijf, gestraald bruin, gestraald zwart, geborstelde inox-anode, geborstelde sterke inox-anode.

Do góry