Ramen en Deuren

Producten menu

Seth

  • profilo a tre camere
  • inbouwdiepte 83 mm
  • bewegende raamstijl van 111,5 mm breed
  • maximale beglazingsdikte 71 mm
  • uitstekende waterdichtheid – 2400 Pa

Ramen die zijn vervaardigd met het Seth-systeem beschikken over zeer goede thermische eigenschappen. De thermische geleidingscoëfficiënt van de constructie met tweekamerbeglazing bedraagt slechts 0,8 W/m2K (voor ramen van 1230×1480 mm). De ramen hebben tevens een uitstekende waterdichtheid van tot 2400 Pa. Ook beschikken ze over luchtdichtheidsklasse 4. Dit alles is mogelijk dankzij gepatenteerde en unieke oplossingen van de fabrikant. De buitengewone dichtheid wordt gegarandeerd door machinaal bevestigde afdichtingen en integratie ervan in de aluminiumprofielen. De machinaal bevestigde afdichtingen in het profiel zorgen in tegenstelling tot handmatig gemonteerde voor een stabiele kwaliteit en dichtheid. Bij een inbouwdiepte van 88 mm kan de beglazing maximaal 71 mm dik zijn.

Seth is een basissysteem uit de SoEasy-productlijn. Desondanks biedt het enorme uitvoeringsmogelijkheden. Het systeem wordt aanbevolen voor de productie van monoblock- en renovatieramen.

Het is zonder twijfel de esthetiek die ramen van het Seth-systeem onderscheidt. Zowel van buiten als na het openen zien de ramen er fantastisch uit. Alle afdichtingen van ramen uit de So Easy-lijn zijn plat en nauwelijks zichtbaar. Bovendien heeft de fabrikant de laagste overlapping van het kozijn en de vleugel (slechts 83 mm) weten te realiseren. Ook is de kleinste breedte van de bewegende middenstijl van 111,5 mm bereikt. Wat betekent dit? Vooral dat de ramen een groter glasoppervlak hebben en dus de ruimte beter verlichten.

Ook belangrijk voor de esthetiek van de ramen is het gebruik van verborgen scharnieren. Dankzij de toepassing van deze oplossing worden niet alleen onnodig zichtbare onderdelen verborgen, maar wordt ook de continuïteit van de afdichtingen gewaarborgd, waardoor het raam een betere dichtheid krijgt. Het enige zichtbare beslagonderdeel is de kruk, die in de kleur van het raam kan worden gelakt.

  • Uw = 0,9 W/m2K (bij toepassing van tweekamerbeglazing)
  • Uf vanaf 0,81 W/m2K

Het is de kleur die ramen en deuren onderscheidt en ze een individueel karakter geeft. Met kleur kan het uiterlijk ervan ideaal worden afgestemd op de gevel en het interieur. Aangezien ramen zowel uniform als tweekleurig kunnen worden gelakt, kan het raam desgewenst aan de binnen- en buitenkant van een verschillende kleur worden voorzien.

Alle aluminium systemen in ons aanbod zijn verkrijgbaar in twee kleurenpaletten: RAL en DECORAL. Wij bieden ook geanodiseerde profielen aan.

RAL
Basiskleurenpalet. De profielen kunnen worden voorzien van zowel een van de 213 gladde kleuren als kleuren met zand- of metaalstructuur.

DECORAL
Houtachtig kleurenpalet. De aluminium profielen uit ons assortiment kunnen worden geleverd in de volgende kleuren Eik (D1P1), Eik (D1P2), Eik (D1P7), Kers (C1P7), Kers (C1P1), Den (S1P1), Notenhout (O1P10), Mahonie (M1P8).

GEANODISEERD ALUMINIUM
Geanodiseerd aluminium heeft niet alleen uitzonderlijke eigenschappen (corrosiebestendigheid, hogere hardheid) maar is ook verkrijgbaar in unieke kleuren. Ons aanbod omvat de volgende kleuren voor geanodiseerd aluminium: gebroken zilver, gebroken goud, gebroken goud, gebroken inox, gebroken champagne, gebroken olijfgroen, gebroken bruin, gebroken zwart, geborsteld inox anode, geborsteld sterk inox anode.

Do góry