Ramen en Deuren

Producten menu

Amon

  • structure des profilés à trois chambres
  • Inbouwdiepte 110 mm
  • Middenstijl met een breedte van 111,5 mm
  • Maximale glasdikte 71 mm
  • Parameters voor waterbestendigheid – 2400 Pa

Ramen op basis van het Amon-systeem worden gekenmerkt door zeer goede isolatie parameters. Systeem met thermische ontkoppeling. Profieldiepte van 110mm en maximale glasdikte van 71mm.

Dit betekent dat de vleugels aangevuld kunnen worden met dikkere beglazing, waarmee de warmteoverdrachtscoëfficiënt van het raam ten minste vanaf 0,9 W/m2K (met behulp van een beglazing met twee kamers) kan worden verkregen.

Het kozijn kan gemaakt worden met een vaste middenstijl evenals een stolpraam (met bewegende middenstijl). Voor de bewegende middenstijl hebben wij de smalste stijl op de markt van 111,5 mm en wordt deze in geen ander aluminium-systeem gebruikt. De laagste hier is het gevouwde frame met vleugel van slechts 83 mm, wat betekent dat de beglazing absoluut groter is en de woning beter verlicht wordt.

Voor ramen die op basis van het Amon-systeem worden gemaakt, raden we aan om deze met roedes te maken. Dankzij de combinatie van ‘steel-look’ van het kozijnen, wordt het gebouw interessant en krijgt meer industrieel uiterlijk. Het kozijnen zijn voor sacrale en historische gebouwen aanbeloven.

Het Amon-systeem vertegenwoordigt de “steel-look”. De ramen gemaakt met behulp van deze systeem lijken op stalen schrijnwerk. Amon gebruikt de technologieën en oplossingen die alle producten uit de So Easy-lijn combineren, hun uiterlijk lijkt op de industriële kozijnen, uit de 19de en het begin van de 20ste eeuw. Dankzij de verborgen beslag zal de uiterlijk van ‘steel-look’ niet bederven. Trapeziumvormige kozijnen van slankheid geven ongekende resultaten- de breedte van het frame, de vleugel en de bewegende stijl. Laagste waarde op de markt met de totale breedte van slechts 83 mm en de breedte van de bewegende stijl van 111,5 mm.

Kozijnen gemaakt op basis van Amon-systeem zijn geschikt voor montage in flats of in ruimtes in”loft” -stijl. In deze ruimtes zijn kozijnen het enige decoratieve element, omdat ze geen gordijnen hebben. De constructies geven het interieur een optimale hoeveelheid licht en de ”steel-look” past heel goed in de muren van architectonisch beton of bakstenen. Amon kozijnen beschikken over verborgen scharnieren en afwateringen.

Het is de kleur die ramen en deuren onderscheidt en ze een individueel karakter geeft. Met kleur kan het uiterlijk ervan ideaal worden afgestemd op de gevel en het interieur. Aangezien ramen zowel uniform als tweekleurig kunnen worden gelakt, kan het raam desgewenst aan de binnen- en buitenkant van een verschillende kleur worden voorzien.

Alle aluminium systemen in ons aanbod zijn verkrijgbaar in twee kleurenpaletten: RAL en DECORAL. Wij bieden ook geanodiseerde profielen aan.

RAL
Basiskleurenpalet. De profielen kunnen worden voorzien van zowel een van de 213 gladde kleuren als kleuren met zand- of metaalstructuur.

DECORAL
Houtachtig kleurenpalet. De aluminium profielen uit ons assortiment kunnen worden geleverd in de volgende kleuren Eik (D1P1), Eik (D1P2), Eik (D1P7), Kers (C1P7), Kers (C1P1), Den (S1P1), Notenhout (O1P10), Mahonie (M1P8).

GEANODISEERD ALUMINIUM
Geanodiseerd aluminium heeft niet alleen uitzonderlijke eigenschappen (corrosiebestendigheid, hogere hardheid) maar is ook verkrijgbaar in unieke kleuren. Ons aanbod omvat de volgende kleuren voor geanodiseerd aluminium: gebroken zilver, gebroken goud, gebroken goud, gebroken inox, gebroken champagne, gebroken olijfgroen, gebroken bruin, gebroken zwart, geborsteld inox anode, geborsteld sterk inox anode.

Do góry