Ramen en Deuren

Producten menu

Ferroline

  • driekamerprofiel,
  • framediepte – 77 tot 110 mm,
  • vleugeldiepte – 86 tot 93,5 mm,
  • dikte van de beglazing in het frame / de vleugel: van 13,5 tot 61,5 mm

Het Ferroline-systeem is met name aan te bevelen bij het renoveren van historische gebouwen. De profielen imiteren het stalen schrijnwerk perfect en door hun constructie hebben ze heel goede technische parameters. Bij het gebruik ervan kunnen allerlei naar binnen draaiende ramen (draai-, kantel- en draai-enkantelramen) en vensters die open kunnen of vaste vensters worden vervaardigd. Naast hun ideale warmte-isolatie worden deze ook gekenmerkt door hun goede geluids-, water- en luchtdichtheid en hun hoge duurzaamheid.

De profielen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Met de in dit systeem verkrijgbare renovatiekozijnen kunt u uw nieuwe schrijnwerk monteren zonder dat u uw oude kozijnen hoeft te verwijderen en hoeft u zich geen zorgen te maken over schade aan de muur om de vensters heen. De zichtbare breedte van de aluminium profielen wordt zo aangepast dat er geen grote verschillen in uiterlijk tussen de oude en de nieuwe ramen zijn. Gebaseerd op beproefde oplossingen en beschikkend over de juiste profielen kunnen wij met het Ferroline-systeem constructies maken die qua uiterlijk perfect bij uw gebouw passen.

Kleuren benadrukken niet alleen de vorm van de aluminium raamen deurprofielen maar zorgen ook voor een individueel uiterlijk en unieke esthetiek.

Alle aluminiumsystemen in ons assortiment zijn beschikbaar in twee kleurenpaletten: RAL en DECORAL. Ook bieden wij geanodiseerde raam- en deurprofielen. Dankzij de zeer ruime keuze vindt u probleemloos de kleur profielen die past bij uw interieur en gevel.

RAL
Het basiskleurenpakket. Het profiel kan in een van de 213 gladde kleuren of kleuren met een zand- of metaalstructuur worden geleverd.

DECORAL
Een pallet van houtkleuren. De aluminium raam- en deurprofielen uit ons aanbod kunnen in de volgende kleuren worden geleverd: beuk, zoete kers, gouden eik, winchester, zilverspar, mahonie, sapeli mahonie, vein, dennen, kers, wengé.

GEANODISEERD ALUMINIUM
Aluminium beschikt na anodisering niet alleen over uitstekende eigenschappen als corrosiebestendigheid en betere hardheid maar maakt ook unieke kleuren mogelijk. Ons kleurenaanbod in combinatie met anodisering is als volgt: gestraald zilver, gestraald goud, gestraald inox, gestraald champagne, gestraald olijf, gestraald bruin, gestraald zwart, geborstelde inox-anode, geborstelde sterke inox-anode.

Do góry