Ramen en Deuren

Producten menu

MB-45

  • éénkamerprofiel,
  • profieldiepte (raam/deur) – 45 mm,
  • vleugeldiepte (deur/raam) – 45 mm/54 mm,
  • beglazingsdikte (vaste ramen/openende ramen) – 2-25 mm/2-34 mm

Aluminium systemen bieden enorme mogelijkheden, niet alleen op constructiegebied maar tevens wat betreft de inrichting van het interieur. Raam- en deurprofielen op basis van het MB-45 systeem kunnen in iedere kleur uit het RAL-pallet worden geleverd.

De profielen worden gelakt volgens een techniek die poedercoaten heet. Niet alleen de profielen maar ook de raamkrukken kunnen worden gelakt. De gebruikte laktechnologie vormt niet alleen een garantie voor de beste esthetische waarden maar geeft het aluminium ook aanvullende eigenschappen als bestendigheid tegen uv-straling en corrosie.

Wie zijn raam- en deurprofielen nog aantrekkelijker wil maken, kan behalve de RAL-kleuren ook kiezen uit de kleuren van het DECORAL-pallet. Dankzij deze houtkleuren zijn wij in staat om het authentieke uiterlijk van hout te combineren met moderne technologie en de technische voordelen van aluminium.

Constructies op basis van het MB-45 systeem zijn ideaal voor kantoorinrichting. Het strakke uiterlijk van aluminium en het grote glaswerk verlenen het interieur een uniek en zeer modern design. Een bijkomend pluspunt van MB-45 is de constructiediepte van de profielen zelf. Deze zorgt er in het geval van ramen voor dat er één niveau van buitenaf ontstaat en in geval van deuren dat er een effect van een egaal oppervlak van de vleugels en de profielen ontstaat.

Het MB-45 systeem wordt hoofdzakelijk gebruikt voor de productie van ramen, kassa’s, tochtdeuren, vitrines, deuren en tochtdeuren. Dit komt omdat de profielen niet over thermische afstandhouders beschikken. Daarom wordt dit systeem dan ook aanbevolen voor binnen. Ofschoon het systeem niet beschikt over thermische isolatieparameters, biedt het wel zeer uitgebreide mogelijkheden. Zo kunnen ramen worden vervaardigd met een hoogte van tot maar liefst 2400 mm en een breedte van 1250 mm. Hierbij moet worden onderstreept dat wij met het MB-45 systeem moeiteloos de meest ingewikkelde constructies kunnen ontwerpen zoals klapdeuren en boogramen (alleen met vaste beglazing).

 

 

Kleuren benadrukken niet alleen de vorm van de aluminium raamen deurprofielen maar zorgen ook voor een individueel uiterlijk en unieke esthetiek.

Alle aluminiumsystemen in ons assortiment zijn beschikbaar in twee kleurenpaletten: RAL en DECORAL. Ook bieden wij geanodiseerde raam- en deurprofielen. Dankzij de zeer ruime keuze vindt u probleemloos de kleur profielen die past bij uw interieur en gevel.

RAL
Het basiskleurenpakket. Het profiel kan in een van de 213 gladde kleuren of kleuren met een zand- of metaalstructuur worden geleverd.

DECORAL
Een pallet van houtkleuren. De aluminium raam- en deurprofielen uit ons aanbod kunnen in de volgende kleuren worden geleverd: beuk, zoete kers, gouden eik, winchester, zilverspar, mahonie, sapeli mahonie, vein, dennen, kers, wengé.

GEANODISEERD ALUMINIUM
Aluminium beschikt na anodisering niet alleen over uitstekende eigenschappen als corrosiebestendigheid en betere hardheid maar maakt ook unieke kleuren mogelijk. Ons kleurenaanbod in combinatie met anodisering is als volgt: gestraald zilver, gestraald goud, gestraald inox, gestraald champagne, gestraald olijf, gestraald bruin, gestraald zwart, geborstelde inox-anode, geborstelde sterke inox-anode.

Do góry